Support

Kontakta oss

Ultramine Network är ingen statlig myndighet och har ingen koppling till Mojang eller skaparna av Minecraft. Till oss kan du vända dig om du har frågor eller synpunkter som rör servern, hemsidan eller någon annan tjänst som Ultramine Network ansvarar för. Vi är även öppna för kundsupport och kompensation om det uppstår problem eller om du har några frågor som rör varorna vi säljer.

Emil Hällgren
emynoz@ultramine.se
Ägare och ansvarig för samtliga tjänster.

Tomas Olsson
tomasolsson@ultramine.se
Drift- och mjukvarutekniker.


FAQ

Vanliga frågor som många ställer. Dessa rör både minecraft, discord, hur du kommer i kontakt med oss, vilka rättigheter du har och mycket annat. Kolla gärna igenom dessa för att finna svar på ditt mail innan du har skickat det. Då sparar vi både din och våran tid!

Varför går det inte att spela med version 1.8 på Towny och Creative?
-Vi har valt att installera dessa världar med endast den senaste uppdateringen för att ge åtkomst till alla fina nya block och saker!

Hur ofta kollar ni ansökningar? Kan jag bli mod/admin? Hur ansöker man?
- Vi kollar intresseansökningar till personal så ofta vi kan och har tid. Att fråga eller tjata om detta minskar chansen att bli antagen. Att fråga om att bli "Mod eller Admin" tar helt bort möjligheten att bli det och man kan skicka in sitt intresse att bli moderator via ett formulär, du finner länkar under Om oss > Personal och med kommandot /apply inne på servern.

Jag spelar inte längre på server, jag vill ha pengarna tillbaka!
- Den sekund du mottager varan i spelet har du ingen rätt till pengarna, i och med att den är förbrukad. Detta är jämförbart med frukt, att börja skala en banan och sedan kräva pengarna tillbaka när det inte är något fel på bananen är ju helt orimligt. Vi uppger tydligt vad våra varor och tjänster innehåller/innebär och det är därför ditt ansvar att innan du betalar för våra tjänster - avgöra om det är en investering du är villig att göra eller inte.

Var finns länken till eran Discord server?
- På hemsidan under Tjänster > Discord eller på servern med kommandot /discord finner du en länk till våran Discord-server.

Hur kontaktar jag er utöver mail?
- Det går jättebra att prata eller skriva till en Moderator på Discord eller på Minecraft-servern om en sådan är inloggad. Behöver du komma i kontakt med en Administratör ska ett ärende i så fall vara beroende av det.

Hur länge räcker rankerna?
- Rankerna har inget utgångsdatum och gäller över alla världar och så länge servern är öppen.