Grupplista

Medlemmar

Medlem

Detta är utgångspunkten och standardinställningen för ranker. Denna börjar alla spelare med.


Samarbetspartners

Streamer [Streamer]

Denna rank får du om du streamar 2 dagar eller mer per vecka. Minst en timme varje gång. Kravet är minst 100 followers. OBS! Alla blir inte utvalda till Streamers. En administratör måste godkänna dig och du måste därför ansöka.

Youtuber [Youtuber]

Denna rank får du om du spelar in på servern och laddar upp ditt material på Youtube. Du måste minst lägga upp 2 klipp i månaden, 10 minuter var. Kravet är minst 100 prenumeranter. OBS! Alla blir inte utvalda till Youtubers. En administratör måste godkänna dig, och du måste därför ansöka.


Donations Ranker

VIP [VIP]

Detta är vårat "billigaste" alternativ på betalranker, och det ger endast de fördelar som ska göra spelupplevelsen lite enklare.

Klicka här för att läsa mer om VIP och andra donationsranker.

Elite [Elite]

Detta är vårat "budget" alternativ på betalranker,  men har ändå de saker som många spelare anser ger en skönare spelupplevelse.

Klicka här för att läsa mer om Elite och andra donationsranker.

Omega [Omega]

Detta är en rank som har ett omfattande innehåll, med mycket behövliga saker.

Klicka här för att läsa mer om Omega och andra donationsranker.

Legend [Legend]

Detta är en rank som passar entusiaster, de som vill ha lite extra av allt.

Klicka här för att läsa mer om Legend och andra donationsranker.

Ultimate [Ultimate]

Detta är alternativet för den extrema spelaren. Ranken är komplett med allt som man kan tänkas behöva.

Klicka här för att läsa mer om Ultimate och andra donationsranker.


Medarbetare

Byggare [Builder]

Dessa spelare har i uppgift att hjälpa till med event-världen (bygga arenor och andra evenemang), uppdatera serverns innehåll med nya byggnader i till exempel spawn. Man ansöker till Builder genom att skapa sig en plot i Creative och visa någon moderator när man är nöjd med sin kreation. Ibland har inte moderatorer tid att kolla. Tjata inte!

Byggledare [Builder+]

Dessa spelare har i uppgift att hjälpa till med- och styra upp event-världen (bygga arenor och andra evenemang), uppdatera serverns innehåll med nya byggnader i till exempel spawn. De har också ansvaret att utse nya byggare.

Chattvakt [Chattvakt]

Chattvaktens uppdrag är att se till att användare uppför sig och är trevliga i chatten, samt att de följer våra kommunikations-regler.

Test-på Moderator [T-Mod]

Nya Moderatorer kallas för Trial- eller Test-på moderator. Dessa spelare har samma tillgångar som moderatorer, den enda skillnaden är att upplysa spelare om att de fortfarande är under träning och därför borde man ha lite överseende till det. Var inte rädd över att kontakta en trial-mod.

Moderator [Mod]

Dessa spelare representerar Ultramine Network, det vi står för och våra regler. De upprätthåller forumet, teamspeak och minecraft-servern. De kan även hjälpa dig om du behöver det.

Ledar Moderator [H-Mod]

Denna moderatorn representerar serverns moderatorer i något större evenemang och har även ett övergripande ansvar över dom i olika situationer. En Head-Moderator är nästan som en admin, förutom att de modererar istället för administrerar. De är även en ledare och mentor för moderatorerna.

Utvecklare [Dev]

Denna rank tilldelas de spelare som hjälper att utveckla servern i form av plugins eller annan mjukvara. Du kan inte ansöka till Utvecklare (eller Developer som det också kan kallas). Dessa spelare blir utvalda på grund av de meriter och talanger de har visat på tidigare i andra sammanhang. Det som skiljer Utvecklare från Admins är att de inte är Ledare över servern, de kan inte fatta några "stora" beslut och går därför under kommando av en administratör.

Administratör [Admin]

Ultramine Networks Administratörer sitter i ledningen, utvecklar servern, ser till att allt rullar till punkt och pricka. Dessa spelare står väldigt nära serverns ägare och har full tillgång till serverns resurser på alla plan. Admins har kanske inte alltid tid att svara på frågor inne på servern, därför hänvisar vi dig till en moderator istället om så är fallet.

 

Vill du kontakta någon i staff? Maila oss!
support@ultramine.se